Modele mbajtese televizori

Modeli: 32W2863DG EAN: 5055862319314 Madhesia e ekranit; 32 “/81cm. Lloji i panelit:D-LED, SmartTv, Lloji i procesorit” Dual Core “. Klasa e Energjise A +, HDMI 3x HDMI™ 1,4, VGA (PC in-D-Sub15), interne WLAN et Bluetooth modeli: 49V6863DG EAN: 5055862316757 Ultra HD (4K) Madhësia e ekranit 49 “/124cm Rezolucioni UHD (3840 x 2160) Lloji i panelit D-LED HDMI™ 3x HDMI™™ 2,0 modeli: H-32 Ekrani: HD Ready Diagonalja (métrique): 81,28 cm Diagonalja (inch): 32 cm Rezolucioni: 1366 x 768 te Tjera: HDMI, VGA, USB Konsumi i Energjise: 55W Fuqia: 100-240V 2 VITE GARANCION Fotografoni muret që rrethojnë televizorin tuaj dhe përgatituni të mbeteni të habitur. Televizori analizon imazhin dhe krijon automatikisht Liman virtuale për të rikrijuar murin tuaj Duke përdorur teknologjinë unike të sintezës së teksteve. Modeli: 32W3864DG Barkodi EAN: 5055862319017 Madhësia e ekranit 32 “/81cm Rezolucioni HD (1366 x 768), Lloji i panelit D-LED Shkëlqimi 250. Smart TV. Lloji I procesorit`Dual Core`HDMI™ 3x HDMI™ 1,4 Ndiqni udhëzimet për të marë një Foto të ekranit të televizorit dhe zonën e zgjedhur të murit. * “One visible Connection” i referohet një kablloje të vetme transparente optike të Lidhur me one Connect Box që Integron kabllot e jashtme të pajisjes, por NUK i referohet kabllos së energjisë së televizorit APO kabllove të lidhura me pajisje të Tjera të Tilla si altoparlanti i hollë. * Pajisjet duhet të jenë të lidhura me one Connect përmes kabllos HDMI. * Kllapa e montimit për mur PA hapësirë BoShE: matur nga pjesa e Pasme e televizorit, Hapësira BoShE Mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit. * Kllapa e montimit për mur PA hapësirë BoShE, mbajtëset Studio dhe gravité Shiten veç. * Mbajtësja Studio dhe Gravity janě të pajmarhme me televizorët 55 “/65” qled. * Imazhet janě të simuluara dhe Vetëm për qëllim ilustrimi.

Pamja dhe specifikimet e dizajnit që NUK e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve PA dhënë Njoftim * Ju lutemi referojuni faqes së produktit për secilin Model. Meuble TV et présentoir mural, LESTER, mélamine, wengé/chêne, 204.5 x 41,5 xH 191.5 cm një lidhje e padukshme është gjithçka që Ju nevojitet. Tani, me të gjitha ATO kabllo të ngatërruara Duke përfshirë Edhe kabllon e energjisë, të gjitha të përziera në një dhe larg shikimit, TV gërshetohet në mënyrë perfekte me hapësirën tuaj. Më e Mira nga të gjitha, Ju keni Gjithashtu Edhe hapësirën që Ju nevojitet për të projektuar dhomën tuaj ashtu siç Doni. . 109CM FULL HD HDMI VGA USB 75W SMART TV WIFI OS ANDROID 8866000017163 Tani një sërë pajisjesh Mund të lidhen në një vend. Kutia one Connect mbledh të gjitha lidhjet tuaja dhe une connexion invisible i përgjigjet komandës tuaj.